Verdi- og oppbevaringsboks

4-5 uker levering
Art. nr.
in-12085x
Fra kr 704,00 kr 880,00

En helsveiset, solid og fleksibel oppbevaringsboks, også kalt verdi- og småboks, spesielt utviklet for sikker oppbevaring av personlige eiendeler som lommebøker, mobiler og nøkler.

Stålboksen leveres i 3 ulike størrelser, har ulike dørfarge- og låsevalg samt et skrog designet for veggmontering, være seg enkeltvis eller samlet i ulike formasjoner/sammenstillinger. Hvis oppbevaringsbehovet skulle endre seg, kan man derfor tillegge flere skap i like eller forskjellige størrelser – her er det da kun fantasien som setter begrensning med tanke på om boksene monteres bakfra, sideveis, over eller under.

Verdiskapet leveres i en diskret og miljøriktig pulverlakk med finstruktur, noe som forenkler rengjøring og skaper et stilrent og solid inntrykk.

Et meget praktisk og plassbesparende alternativ for oppbevaring av små verdisaker som ønskes innlåst – her gir man eventuelt ansatte eller besøkende mulighet til sikker oppbevaring.

Passer godt for bruk på treningssenter, i svømmehall, kontorfellesskap eller garderobe.

Foruten eventuelt veggoppheng har boksen forøvrig ikke behov for montering.

PS: Ønskes annet fargevalg enn de 3 spesifikke fargene som er angitt i nettbutikken, vennligst kontakt oss på post@integro.no.

Mer informasjon
Art. nr. in-12085x
Normal leveringstid 4-5 uker levering
Farge skrog Lys grå, RAL 7035