Franz Jäger brannsikkert verdi- og sikkerhetsskap, 162 liter, BxDxH=655x560x1120 mm

På lager
Art. nr.
in-14217
kr 18 985,00 kr 23 731,25

Et meget kraftig verdiskap med godkjent og sertifisert brann- og innbruddsbeskyttelse for dokumenter og data.

Franz Jäger brannsikkert verdi- og sikkerhetsskap, også kalt brannsafe eller arkiv- og dokumentskap, er spesielt utviklet for optimal lagring av datamedia, verdisaker og papirer ved eventuell brann og innbrudd.

Skapet leveres som med elektronisk og lynrask kodelås som drives av 1 x 9v batteri (medfølger ikke). Innredning består av 1 stk (uttagbar) skuff, 2 stk justerbare hyller samt nøkkeloppheng på baksiden av hoveddør.

Innvendig BxDxH = 475x350x980 mm, totalt 162 liter volum.

Skapet er testet og godkjent for både innbrudd og brann. Branntestet ihht. til standard NT Fire 017 for både dokumenter og datamedier (DIP) i tillegg til innbruddssikring ihht. til europeisk standard ECB-S1 / EN14450. Se liste over sertifikater nedenfor.

For økt innbruddsbeskyttelse er overgangen mellom skap og dør dobbeltkledd. Franz Jäger er utstyrt med manganforsterkninger, galvanisert stål, kraftige låsbolter og tidsbegrensning på den digitale låsen.

Skapet kommer klargjort for bolting mot gulv, hvorav bolter og plugger medfølger.

I tillegg til brann og innbruddssertifisering, er Franz Jäger brannsikkert verdiskap også "Falltestet" fra 9 meter i glødende tilstand - dette er en test som ikke alle produsenter kan fremlegge. Falltesten er svært relevant i tilfeller der skapet er plassert i etasjer over bakkenivå.

Franz Jäger produseres i galvanisert stål, noe som forhindrer at rust forekommer og det er brannsikret med styronitt F, som er blant de mest moderne isolasjonsmaterialene på markedet.

Skapet er også designet med buede, spesialkonstruerte falser på utsatte steder - dette for å hindre at flammer, varme eller varme gasser kommer inn i skapet. Denne konstruksjonen gjør i tillegg at brannsafen er ekstra forsterket mot innbrudd.

Alle oppbevaringenheter som markedsføres og selges som "innbruddstestet" eller anbefalt for tyverisikring skal ha både ECB-sertifikat og VdS-sertifiserte låser.

Flere safeprodusenter anbefaler at deres safer bør og må stå med åpen dør 1 time pr. måned for utlufting. Dette for å unngå vond lukt, muggdannelse og korrosjon forårsaket av at skapene er for tette. For tett konstruksjon kan bety mugg på papirer, korrosjon på mynter, smykker og andre verdigjenstander. Styronitt fyllingsmateriale samt spesialfalser i overgangen mellom chassis og dør betyr at nevnte problemer ikke er en problemstilling for dette skapet.

Franz Jäger brannsikkert verdi- og sikkerhetsskap, 162 liter, innehar følgende tester og godkjenninger:
- Verdiskap innbruddstestet ECB - S1 / EN 14450 (ECB er uavhengig europeisk innstitutt for testing av innbruddsstyrke)
- Vds-sertifisert digital kodelås
- Brannklasse P 120 minutter papir NT Fire 017
- ISO sertifisert produksjon
- Bestått vanntetthetstest WST (sprutsikre)
- DIP 120 - 60 brannklasse DATA 60 minutter for CD, DVD, USB harddisk og minnepinner.
- Falltestet fra 9 meters høyde

Forklaring på ovennevnte godkjenninger:
- NT Fire 017 Papir
Dette er en internasjonalt anerkjent test der brannsafen utsettes for en brann på 1000 grader. En brannsafe som er merket med dette sertifikatet (NT Fire 017) skal i tillegg informere om hvor lenge safen motstår (30/60/90/120 minutter) 1000 grader uten at temperaturen overstiger 150 grader inne i skapet.
- NT Fire 017 Data
Samme som over, men for å beskytte datamedier skal temperaturen inne i skapet ikke overstige 50 grader innenfor gitte antall minutter. Viktig test for teknologi og data som plasseres i safen.
- Dropptest
Denne testen er spesielt viktige dersom du har brannsafen din stående over bakkeplan. En brannsafe med dette sertifikatet tåler et fall på 9 meter i glødende tilstand uten at brannsafen kollapser.
- Test for sprutsikkerhet (WST)
I forbindelse med slukningsarbeider så er det viktig at brannsafen også beskytter innholdet mot vann. Med dette sertifikatet tåler brannsafen din vannsprut på 80 liter pr minutt i en varighet på 30 minutter uten at vann trenger inn i brannsafen.

Det er bare å spørre Egon Olsen: ingen er som Franz Jäger!

PS: For enklere å kunne få produktet på plass i hus er safen konstruert slik at ved å åpne hoveddøren mer enn 90 grader så kan døren hektes av. Dette reduserer vekten med ca. 30%.

Mer informasjon
Art. nr. in-14217
Bredde 655 mm
Dybde 560 mm
Høyde 1220 mm
Antall skuffer 1 stk
Antall hylleplasser 3 stk
Brannklasse 120 P
Låstype Elektronisk kodelås
Farge Svart
Vekt 228 kg
Volum 162 liter