Franz Jäger brannsafe, 25 liter, BxDxH=352x433x420 mm

På lager
Art. nr.
in-14211
kr 5 296,00 kr 6 620,00

Et helsveiset, komplett og brannsikkert dokumentskap, også kalt arkivskap eller brannsafe, spesielt utviklet for optimal lagring av datamedia, verdisaker og papirer ved eventuell brann.

Franz Jäger brannsafe leveres med elektronisk og lynrask digital kodelås, hvor nødvendige batterier (4 x AAA) følger med i leveransen. Innredning består av 1 stk skuff, 1 stk justerbar hylle samt nøkkeloppheng på baksiden av hoveddør.

Innvendig BxDxH = 260x304x320 mm, totalt 25 liter volum.

Skapet er branntestet etter norm NT Fire 017 (Norsk og nordisk standard) som har de strengeste krav til brannsikring. I tillegg er alle Franz Jäger brannsafer falltestet fra 9 meters høyde i glødende tilstand.

Franz Jäger brannsafe produseres i galvanisert stål noe som bidrar til at rust ikke forekommer. Skapet er klargjort for fastbolting mot gulv, hvorav bolter og plugger medfølger.

Selve brannsikringen består bl.a. styronitt F, som er det blant de mest moderne isolasjonsmaterialene på markedet. Franz Jäger brannsafe er i tillegg konstruert med buede og spesialkonstruerte falser på utsatte steder for å forhindre flammer, varmegjennomgang samt stoppe varme gasser fra å trenge inn i skapet. Denne konstruksjonen gjør i tillegg at brannsafen er ekstra forsterket mot innbrudd.

Flere safeprodusenter anbefaler at deres safer bør og må stå med åpen dør 1 time pr. måned for utlufting. Dette for å unngå vond lukt, muggdannelse og korrosjon forårsaket av at skapene er for tette. For tett konstruksjon kan bety mugg på papirer, korrosjon på mynter, smykker og andre verdigjenstander. Styronitt fyllingsmateriale samt spesialfalser i overgangen mellom chassis og dør betyr at nevnte problemer ikke er en problemstilling for dette skapet.

Franz Jäger brannsikkert dokumentskap, 25 liter, innehar følgende tester og godkjenninger:
- Brannklasse P 60 minutter papir NT Fire 017
- DIP 120 - 30 brannklasse data 60 minutter (USB, harddisk og minnepinner)
- ISO sertifisert produksjon
- Godkjent test for vanntetthet WST (sprutsikre)
- Falltestet fra 9 meters høyde

Forklaring på ovennevnte godkjenninger:
- NT Fire 017 Papir
Dette er en internasjonalt anerkjent test der brannsafen utsettes for en brann på 1000 grader. En brannsafe som er merket med dette sertifikatet (NT Fire 017) skal i tillegg informere om hvor lenge safen motstår (30/60/90/120 minutter) 1000 grader uten at temperaturen overstiger 150 grader inne i skapet.
- NT Fire 017 Data
Samme som over, men for å beskytte datamedier skal temperaturen inne i skapet ikke overstige 50 grader innenfor gitte antall minutter. Viktig test for teknologi og data som plasseres i safen.
- Dropptest
Denne testen er spesielt viktige dersom du har brannsafen din stående over bakkeplan. En brannsafe med dette sertifikatet tåler et fall på 9 meter i glødende tilstand uten at brannsafen kollapser.
- Test for sprutsikkerhet (WST)
I forbindelse med slukningsarbeider så er det viktig at brannsafen også beskytter innholdet mot vann. Med dette sertifikatet tåler brannsafen din vannsprut på 80 liter pr minutt i en varighet på 30 minutter uten at vann trenger inn i brannsafen.


Det er bare å spørre Egon Olsen: ingen er som Franz Jäger!

Mer informasjon
Art. nr. in-14211
Bredde 352 mm
Dybde 433 mm
Høyde 420 mm
Antall skuffer 1 stk
Antall hylleplasser 2 stk
Brannklasse 60 P
Låstype Elektronisk kodelås
Farge Svart
Vekt 36 kg
Volum 25 liter