WalkOn sammenleggbar tredemølle

På lager
Art. nr.
in-14204
kr 9 118,00 kr 11 397,50

Hold deg aktiv og unngå tidsklemma!

Med WalkOn sammenleggbare tredemølle, også kalt kontor- og gåmølle, er det fullt mulig å jobbe samtidig som du mosjonerer!

Tredemølle er en særs smart løsning for den som ønsker å være i bevegelse samtidig som man gjør normalt stillesittende arbeid ved et skrivebord.

Produktet bidrar til en variert arbeidsstilling gjennom en lang arbeidsdag og stimulerer blodsirkulasjonen samtidig som den øker forbrenningen.

WalkOn er sammenleggbar, leveres i metallgrå utførelse, innehar et elastisk mosjonsbånd og er beregnet for totalbelastning pålydende 100 kg.

Med tilhørende fjernkontroll justerer man enkelt hastighet og den automatisk selvlysende LED-skjermen i front viser diverse data som tid, hastighet, antall skritt og tilbakelagt distanse.

WalkOn leveres med "manuell" og "automatisk" mosjonsinnstillinger. For nybegynnere er "manuell" modus mest nærliggende mens mer erfarne brukere, som kjenner normal takt og hastighet, bør vurdere "automatisk" modus.

Tredmøllen innehar spesifikke trykksensorer som tilpasser hastighet etter fotens bevegelse, noe som i klartekst betyr at man enkelt kan mosjonere med hendene frie til annet arbeid.

WalkOn er stillegående og tiltenkt for bruk sammen med justerbare heve-senkebord.

Foruten at tredemøllen er sammenleggbar og således plassbesparende, så har den også innebygde hjul i underkant som forenkler forflytning. Kanskje er det flere på kontoret som ønsker å låne..?

Et nyutviklet, minimalistisk og estetisk produkt - WalkOn tredemølle vil passe inn i ethvert arbeidsmiljø hvor HMS er et fokusområde.

Med dette produktet unngår man tretthet og tilfører i stedet kropp og hode energi samt oksygen, noe som igjen bedrer konsentrasjonen når man arbeider.

Et naturlig og særs effektivt produkt når man vil fokusere på både helse og produktivitet på en arbeidsplass.

Motoreffekt: 746 W
Volt: 110-120 V
Mosjonsflate, BxDxH: 1200x415x60 mm
Størrelse sammenlagt, BxDxH: 822x547x129 mm
Størrelse i bruk, BxDxH: 1432x547x129 mm
Hastighet: 0,5 til 6,0 km/t
Modus: standby / manuell / automatisk

Mer informasjon
Art. nr.in-14204
Bredde1432 mm
Dybde547 mm
Høyde129 mm
Kapasitet100 kg
Vekt28 kg
FargeAlugrå