Clint sadelstol-Uten fotring

Lagervare
Art. nr.
in-12313
kr 4 706,00 kr 5 882,50

En allsidig og solid sadelstol, også kalt arbeids- eller industristol, spesielt utviklet for mennesker med behov for en mobil og fleksibel arbeidsstilling.

Stoltypen har i de senere år blitt et populært alternativ til den klassiske kontorstolen. Med sadelstol minsker man nemlig spenninger i skuldermuskulaturen, forbedrer blodsirkulasjonen i beina og forebygger slitasje på knær, hofter og skuldre.

Clint består av et høydejusterbart sete, formet som en sal, i polyuretan. Foruten at setet har god komfort og kan vinkles, så er selve materialet motstandsdyktig mot mange ulike væsker og kjemikalier, og derfor lett å holde ren.

Det stødige understellet har 5 stk belastningsbremsende hjul og kan fås med eller uten høydejusterbar fotring/fotstøtte.

Sadelstolen hjelper deg å finne en avlastende, avslappet og ergonomisk korrekt sittestilling som forbedrer ens kroppsholdning. Clint anses derfor å være anvendelig i svært mange ulike miljøer, være seg industri og produksjon, helse og omsorg, skole og barnehage, butikk og lager samt frisørsalong.

For aktiv sitting og bevegelsesfrihet – Clint er et prisgunstig alternativ til den klassiske kontorstol.

Mer informasjon
Art. nr. in-12313
Normal leveringstid Lagervare
Utførelse Uten fotring
Sittehøyde 570-820 mm
Farge Svart