Tørkeskap

4-5 uker levering
Art. nr.
in-11515
kr 13 896,00 kr 17 370,00

Et brukervennlig, helsveiset og komplett tørkeskap, også kalt garderobeskap, spesielt utviklet for oppbevaring og tørking av klær og utstyr.

Skapet består av 2 rom/dører i bredden som begge inneholder varmeelement, vifte og ventilator. Foruten dette er rommene også innredet med hattehylle, vertikal skillevegg, klesstang med kroker samt oppheng for sko og hansker/votter.

Skap skroget består av beinramme og rett tak inkl. 2 stk avtrekkstusser for god utlufting.

Dørene innehar forsterkende hatteprofil i bakkant og leveres med sylinderlås (inkl. 2 stk nøkler) for god sikring av innhold. Dørfarge fritt valgt ut i fra hele 24 standard RAL-farger, noe som gir mulighet for å tilpasse eventuelt øvrig møblement og interiør. Leveres i en diskret og miljøriktig pulverlakk med finstruktur, som igjen forenkler rengjøring og skaper et stilrent og solid inntrykk.

Et tradisjonelt og tidløst design, og et perfekt supplement til arbeidsplasser hvor det er behov for ryddig, rask og effektiv tørking av fuktige klær og utstyr.

Tørkeskapet krever ingen form for montering og er klar til bruk.

PS: Ønskes annet fargevalg enn den spesifikke fargen som angitt i nettbutikken, vennligst kontakt oss på post@integro.no.

Mer informasjon
Art. nr. in-11515
Normal leveringstid 4-5 uker levering
Låstype Sylinderlås inkl. 2 stk nøkler
Farge dør Lys grå, RAL 7035
Farge skrog Lys grå, RAL 7035
BxDxH 800x490x2006 mm