SMC Parskap

4-5 uker levering
Art. nr.
in-12020x
Fra kr 3 307,00 kr 4 133,75

Et praktisk, solid og helsveiset garderobeskap, også kalt metall- eller stålskap, spesielt utviklet for oppbevaring av rent og skittent tøy.

SMC leveres med 2 stk rom/dører i bredden inkl. felles lås og dørfarge fritt valgt ut i fra hele 24 standard RAL-farger, noe som gir mulighet for å tilpasse eventuelt øvrig møblement og interiør.

Skapet produseres med kraftige dørstoppere samt gummidempere for å redusere støy og slitasje.

Foruten rett tak er det også mulig å få skapet levert med skrått tak, som igjen forenkler renhold og hygiene.

Eurolocks sylinderlås (inkl. 2 nøkler) eller ASSA-hasp for hengelås er standard låssystem, og innredning i begge rom består av hattehylle og klesstang med 2 stk ankerkroker.

SMC innehar videre romslig skapdybde, full hengehøyde i hvert rom samt perforerte luftespalter i topp- og bunnlist for naturlig og gjennomgående ventilasjon.

Som tilvalg kan det leveres et bredt utvalg med understell, være seg sokkel, lav eller høy beinramme og sittebenk med lakkerte furu- eller laminatbord. Skohylle, speil, dørhylle og tørkestativ er også alternativer.

På steder med mye fukt og forurensning kan parskap også tilbys med gjennomgående ventilasjonsrør og avtrekkstusser for tilkobling til eksternt og mekanisk ventilasjonsanlegg.

Med denne spesifikke skaptypen er det også mulig å forme et mer tiltalende design med bruk av eventuelt laminatdører, noe som vil gi et eksklusivt og kompakt uttrykk i ethvert rom/miljø.

SMC er en smart og hygienisk løsning for håndtering av rent/skittent tøy – skapet vil være et naturlig supplement på enhver arbeidsplass hvor privat tøy og arbeidsklær må holdes adskilt og innlåst.

Med andre ord: en ideell garderobeløsning for næringsmiddelindustri, verksteder og produksjonsbedrifter.

Garderobeskapet leveres i en diskret og miljøriktig pulverlakk med finstruktur, noe som gir en hard, slett og slitesterk overflate, og som igjen forenkler rengjøring og skaper et stilrent og solid inntrykk.

SMC er sertifisert ihht EN-standarder, innehar TÜV-godkjenning, har ikke behov for montering og er klar til bruk.

PS: Ønskes skrått tak, annen dør- og låstype eller andre fargevalg enn de 3 spesifikke fargene som er angitt i nettbutikken, vennligst kontakt oss på post@integro.no.

Mer informasjon
Art. nr. in-12020x
Normal leveringstid 4-5 uker levering
Farge skrog Lys grå, RAL 7035
DxH 550x1752 mm