SM Z-garderobeskap

4-5 uker levering
Art. nr.
in-11963x
Fra kr 3 364,00 kr 4 205,00

Et stilfullt, plassbesparende og helsveiset garderobeskap, også kalt metall- eller stålskap, spesielt utformet for oppbevaring av klær og personlige eiendeler.

Z-skap leveres med 2 stk rom/dører i høyden og dørfarge fritt valgt ut i fra hele 24 standard RAL-farger, noe som gir mulighet for å tilpasse eventuelt øvrig møblement og interiør.

Skapet produseres med doble ståldører, kraftige dørstoppere samt gummidempere for å redusere støy og slitasje.

Foruten rett tak er det også mulig å få skapet levert med skrått tak, som igjen forenkler renhold og hygiene.

Eurolocks sylinderlås (inkl. 2 nøkler) eller ASSA-hasp for hengelås er standard låssystem, men mot pristillegg er det også mulig å få integrert manuell- eller elektronisk kodelås, eventuelt myntlås med eller uten returrenne.

Skapets standard innredning består av klesstang med 2 stk ankerkroker samt plass til mindre gjenstander. SMZ innehar videre romslig skapdybde, god hengehøyde i hvert rom samt perforerte luftespalter i topp- og bunnlist for naturlig og gjennomgående ventilasjon.

Som tilvalg kan det leveres et bredt utvalg med understell, være seg sokkel, lav eller høy beinramme og sittebenk med lakkerte furu- eller laminatbord. Skohylle, speil, dørhylle og tørkestativ er også alternativer.

På steder med mye fukt og forurensning kan Z-skap også tilbys med gjennomgående ventilasjonsrør og avtrekkstusser for tilkobling til eksternt og mekanisk ventilasjonsanlegg.

Med denne spesifikke skaptypen er det også mulig å forme et mer tiltalende design med bruk av eventuelt avrundede laminatdører, noe som vil gi et lekkert og attraktivt uttrykk i ethvert rom/miljø.

SMZ åpner for mange bruksområder og god arealutnyttelse. Den leveres i en diskret og miljøriktig pulverlakk med finstruktur, noe som gir en hard, slett og slitesterk overflate, og som igjen forenkler rengjøring og skaper et stilrent og solid inntrykk.

Et brukervennlig skap med tiltalende design og meget solid konstruksjon - et skap som passer inn i de fleste miljøer, være seg garderobe, verksted eller kontorlandskap.

SMZ er sertifisert ihht EN-standarder, innehar TÜV-godkjenning, har ikke behov for montering og er klar til bruk.

PS: Ønskes skrått tak, annen lås- og dørtype, annen høyde eller andre fargevalg enn de 3 spesifikke fargene som er angitt i nettbutikken, vennligst kontakt oss på post@integro.no.

Mer informasjon
Art. nr. in-11963x
Normal leveringstid 4-5 uker levering
Farge skrog Lys grå, RAL 7035
DxH 550x1752 mm