Politiskap

4-5 uker levering
Art. nr.
in-12070x
Fra kr 10 562,00 kr 13 202,50

Et brukervennlig, solid og helsveiset garderobeskap i stål, også kalt utrykningsskap, spesielt utviklet for en politimanns hverdag.

I dette produktet ligger det en tanke bak hver minste produktdetalj. Det romslige politiskapet er primært delt i to via en vertikal skillevegg som går halvveis til bunnen, slik at den nederste delen av skapet har full bredde og dybde for plassering av store bager. Venstre del av skapet innehar 2 stk hyller samt klesstang med 2 stk opphengskroker i underkant mens høyre del innehar klesstang med 2 stk opphengskroker.

Politiskapet består videre av 2 stk slagdører inkl. hasp for hengelås, og har håndkleholder og hylle for smågjenstander på innside av den ene døra, samt sittebenk med lakkerte furubord og tilhørende skohylle i nedre forkant (anbrakt inni skapet ved levering). Foruten luftespalter i nedre front så gir det skrå taket mulighet for tilkobling til ekstern og mekanisk ventilasjon via ventilasjonsrør/avtrekkstuss.

Dørfarge fritt valgt ut i fra hele 24 standard RAL-farger, noe som gir mulighet for å tilpasse eventuelt øvrig interiør og miljø.

Utrykningsskapet produseres i en diskret og miljøriktig pulverlakk med finstruktur, noe som gir en hard, slett og slitesterk overflate, og som igjen forenkler rengjøring og skaper et stilrent og solid inntrykk.

Produktet er konstruert i samarbeid med politivesen og er derfor spesifikt tilpasset en politimanns formål og funksjon - en gjennomtenkt og smart løsning!

Skapet er sertifisert ihht EN-standarder og innehar TÜV-godkjenning.

Foruten montering av medbrakt sittebenk med skohylle har skapet forøvrig ikke behov for montering og er således klar til bruk.

PS: Ønskes annet fargevalg enn de 3 farger som angitt i nettbutikken, vennligst kontakt oss på post@integro.no.

Mer informasjon
Art. nr. in-12070x
Normal leveringstid 4-5 uker levering
Låstype Hasp for hengelås
Farge skrog Lys grå, RAL 7035