FC brannsikker skuffeseksjon

På lager
Art. nr.
in-11614
kr 8 919,00 kr 11 148,75

En helsveiset, komplett og brannsikker skuffeseksjon, også kalt hengemappe-, arkiv- eller dokumentskap, spesielt utviklet for trygg lagring av A4- og Folio-hengemapper samt ringpermer.

Den mobile og brannsikre skuffeseksjonen leveres med 1 stk uttrekkbar skuff og er et særdeles pålitelig og solid alternativ for den eller de som må betjene skapet hyppig og/eller daglig.

For optimal brannsikring er skuffen en fullstendig isolert enhet som er montert på doble uttrekksskinner med kulelager og sikring mot å falle ut.

Det norskutviklede skapet innehar 4 stk stabile og lettrullende hjul med brems – på denne måten kan man enkelt forflytte skapseksjonen fra et rom til et annet.

Skuffen er 100% uttrekkbar og har integrert håndtak, høye sider, skjulte skinner og sylinderlås (inkl. 2 nøkler) i øvre del av skroget.

Arkivskapet leveres videre i en diskret og miljøriktig pulverlakk med finstruktur, noe som forenkler rengjøring og skaper et stilrent og solid inntrykk - et tradisjonelt og tidløst design!

Skuffeseksjonen har lagringskapasitet pålydende ca. 60 stk hengemapper og er et perfekt supplement til kontoret når det er behov for trygg og mobil oppbevaring av forretningskritiske dokumenter, kontrakter, brev, journaler, blanketter, tegninger m.m. – her får du trygghet, orden og oversikt!

Testet og sertifisert av SP (Svenska Provningsanstalten) etter normen NT fire 017, med godkjenning for 1 times brannklasse (60 P).

Skapet har ikke behov for montering og er klar til bruk.

Mer informasjon
Art. nr. in-11614
Bredde 441 mm
Antall skuffer 1 stk
Brannklasse 60 P
BxDxH 441x603x455 mm
Låstype Sylinderlås inkl. 2 stk nøkler
Farge Gråhvit, RAL 9002