Secure! brannsikkert dokumentskap-Brannklasse 90 P, BxDxH = 1035x480x1374 mm

På lager
Art. nr.
in-11622
kr 51 905,00 kr 64 881,25

Et helsveiset, komplett og brannsikkert dokumentskap, også kalt arkiv- og kontorskap, spesielt utviklet for optimal lagring av datamedia og papirer ved eventuell brann.

Dokumentskap Secure! fås i to ulike høyder samt innredning bestående av justerbare hyller. Brannsikkerheten er ivaretatt ved at både dører og karm har pressede brannfalser som, foruten å hindre flammer og varme gasser å trenge inn, også danner en solid avstivning ved eventuelt fall under brann. De venstre- og høyrehengslede skapdørene innehar sylinderlås (inkl. 2 stk nøkler) samt 2 stk solide håndtak for enkel åpning/lukking av de kraftige dørene.

Dokumentskap Secure! er et voluminøst, solid, brukervennlig og særdeles pålitelig alternativ for den eller de som må betjene skapet hyppig og/eller daglig.

Som tilvalg finnes følgende supplement:
- Hylle
- Uttrekkbar hylle
- Elektronisk kodelås
- Hengemapperamme for A4-hengemapper
- Låsbart skap/innsatsmodul

Basert på dette er det derfor fullt mulig å tilpasse skapet etter ulike behov og krav.

Secure! leveres i en diskret og miljøriktig pulverlakk med finstruktur, noe som forenkler rengjøring og skaper et stilrent og solid inntrykk.

Et tradisjonelt og tidløst design, og et perfekt supplement til kontoret når det er behov for brannsikker oppbevaring av forretningskritiske dokumenter, kontrakter, brev, journaler, blanketter, tegninger, datamedia, elektronikk m.m. – her får du trygghet, orden og oversikt!

Testet og sertifisert av SP (Svenska Provningsanstalten) etter normen NT fire 017, med godkjenning for 1,5-times brannklasse (90 P).

Skapet har ikke behov for montering og er klar til bruk.

Mer informasjon
Art. nr. in-11622
Bredde 1035 mm
Antall hylleplasser 4 stk
Brannklasse 90 P
BxDxH 1035x480x1374 mm
Låstype Elektronisk kodelås
Farge Hvit, RAL 9010
Vekt 340 kg