SMG garderobeskap, 1 rom i høyden

Lagervare
Art. nr.
in-11682x
Fra kr 1 854,00 kr 2 317,50

Et tradisjonelt, prisgunstig og helsveiset garderobeskap, også kalt metall- eller stålskap, spesielt utformet for oppbevaring av klær og personlige eiendeler.

SMG leveres med 1, 2, 3, 4 eller 5 stk rom/dører i høyden og dørfarge fritt valgt ut i fra hele 24 standard RAL-farger, noe som gir mulighet for å tilpasse eventuelt øvrig møblement og interiør.

Skapet produseres med kraftige dørstoppere samt gummidempere for å redusere støy og slitasje. Foruten rett tak er det også mulig å få skapet levert med skrått tak, som igjen forenkler renhold og hygiene.

Eurolocks sylinderlås (inkl. 2 nøkler) eller ASSA-hasp for hengelås er standard låssystem, men mot pristillegg er det også mulig å få integrert manuell- eller elektronisk kodelås, eventuelt myntlås med eller uten returrenne.

Denne funksjonelle bestselgeren innehar romslig skapdybde samt perforerte luftespalter i topp- og bunnlist for naturlig og gjennomgående ventilasjon.

Som tilvalg kan det leveres et bredt utvalg med understell, være seg sokkel, lav eller høy beinramme og sittebenk med lakkerte furu- eller laminatbord. Skohylle, speil, dørhylle og tørkestativ er også alternativer.

På steder med mye fukt og forurensning kan SMG også tilbys med gjennomgående ventilasjonsrør og avtrekkstusser for tilkobling til eksternt og mekanisk ventilasjonsanlegg.

Skapets standard innredning avhenger av rominndeling som følger:
- H1: hattehylle og klesstang med 2 stk ankerkroker
- H2: klesstang med 2 stk ankerkroker
- H3: ingen innredning
- H4: ingen innredning
- H5: ingen innredning

Dette er en klassiker som er blitt solgt i årtier og som med tiden stadig vekk har hatt små og funksjonelle utbedringer.

Garderobeskapet leveres i en diskret og miljøriktig pulverlakk med finstruktur, noe som gir en hard, slett og slitesterk overflate, og som igjen forenkler rengjøring og skaper et stilrent og solid inntrykk. Et brukervennlig skap med tiltalende design og solid konstruksjon - et skap som passer inn i de fleste miljøer, være seg garderobe, verksted eller kontorlandskap.

SMG er sertifisert ihht EN-standarder, innehar TÜV-godkjenning, har ikke behov for montering og er klar til bruk.

PS: Ønskes skrått tak, annen låstype, annen høyde eller andre fargevalg enn de 4 spesifikke fargene som er angitt i nettbutikken, vennligst kontakt oss på post@integro.no.

Mer informasjon
Art. nr. in-11682x
Normal leveringstid Lagervare
Farge skrog Lys grå, RAL 7035
DxH 550x1752 mm