Robust vegghengt stellebord i massiv tre, bøk og hvit

1-2 uker levering
Art. nr.
in-14240
kr 5 410,00 kr 6 762,50

Babyer og småbarn er det kjæreste vi har og det stilles derfor helt spesielle krav til brukervennlighet, sikkerhet og komfort hva angår stell og hygiene.

Robust vegghengt og sammenleggbart stellebord er et særs praktisk og pålitelig bord for bruk på offentlige sanitærrom, toaletter, bad m.m.

Stellebordet er nedfellbart og således plassbesparende samtidig som det er rengjøringsvennlig.

Robust er laget av solid tre, dvs. FSC-sertifisert og massiv bøk med hvit frontskive. Innvendig stellematte har hvit farge og består av polyuretan, polyeterskum og bomullsdeksel, noe som gjør den særs myk og komfortabel, dog likeledes fri for ftalater og PVC.

Side- og veggbolter samt hyller og tak er produsert av massivt tre mens fronten består av sponskive belagt med lakkert laminat. Rustfri hengsling og dempende gassfjæring for praktisk bruk: stellebordet kan enkelt legges sammen og slås ut ved bruk av en hånd, dvs. veldig praktisk når man har en skrikende baby i den andre armen! Når bordet legges sammen låses det automatisk.

Stellebordet innehar 2 stk praktiske hyller for lagring av bleier, våtservietter, kremer, oljer m.m.

Brukergruppen er "bleie-barn", men det er ingen problem å benytte produktet for barn opp til ca. 5 års alder og vektbelastning pålydende ca. 25 kg. Produktet er ikke ment for større barn som av ulike grunner trenger bleieskift.

Det finnes ingen spesifikk maksimal belastning for stellebordet, men etter montering så bør produktet belastes med 40-45 kg, slik at man vet at veggmonteringen er tilfredsstillende. Bordet er belastet med betraktelig høyere vekt uten problemer, men tanken er uansett at det ikke skal benyttes for høy belastning forøvrig.

Robust stellebord er utviklet og produsert i Sverige, hvor produktet forøvrig har vært på markedet i over 40 år. Blant kundene finner man sykehus, restauranter, hoteller, museer, barnehager, kirker, ferger, flyplasser, bensinstasjoner, tog- og busstasjoner m.fl. - ja, steder der folk ferdes!

Det skal føles trygt og praktisk å stelle babyer og små barn - disse stellebordene bidrar derfor til optimal holdbarhet og funksjonalitet.

Som navnet tilsier: et robust valg!

Mer informasjon
Art. nr. in-14240
Normal leveringstid 1-2 uker levering
Farge Bøk/Hvit
Bredde 660 mm
Dybde 200-770 mm
Høyde 780 mm
Antall hylleplasser 2 stk