PC- og laptopvogn med 16 rom, inkl. strømuttak

3-4 uker levering
Art. nr.
in-14230
kr 17 780,00 kr 22 225,00

En komplett PC-vogn i stål, også kalt ladetralle, spesielt utviklet for oppbevaring, lading og forflytning av bærbare datamaskiner, nettbrett, VR-briller eller mobiltelefoner.

Vognen leveres med 16 rom hvorav hvert rom har eget el-uttak samt egen bryter på kontaktskinnene. Tilkobling til el-nett skjer enkelt via felles tilslutningskabel i bakkant av skap. PC-vognen er dimensjonert for 16 amp. kurs (3500W maks).

Videre leveres skapet med kjølevifte, perforert bunn og hyller for å hindre oppheting under lading. Skapet innehar god gjennomstrømming av luft så lenge ladingen pågår og kjøleviften er i drift.

Ladetrallen innehar solid stålkonstruksjon, låsbare slagdører med 3-punkts sylinderlås (inkl. 2 nøkler) og vri-håndtak. Store og dertil lettrullende hjul med lås (2 stk faste samt 2 stk svingbare) samt praktisk håndtak på begge sider forenkler håndteringen.

PC-vognen er en særdeles praktisk og fleksibel løsning for eksempelvis skoler, messer, konferanser eller arbeidsplasser med behov for lading av laptop, nettbrett, VR-briller eller mobiltelefoner. Legg pc’ene i skapet, plugg i stikkontaktene, lås skapet og trill det til materialrommet/lageret. Plugg i ledningen for å starte kjøleviften og ladingen av samtlige maskiner. Hele settet er nå samlet og klart til bruk for neste klasse/kurs – ypperlig for skoler og kursarrangører!

Ladetrallen leveres i en diskret og miljøriktig pulverlakk med finstruktur, noe som gir en hard, slett og slitesterk overflate, og som igjen forenkler rengjøring og skaper et stilrent og solid inntrykk. Skroget lakkeres i basaltgrå farge (RAL 7012) mens hyllene lakkeres i lys grå farge (RAL 9002).

PC-vognen er CE-merket, har ikke behov for montering og er klar til bruk.

Mer informasjon
Art. nr. in-14230
Normal leveringstid 3-4 uker levering
Bredde 1061 mm
Dybde 454 mm
Høyde 1010 mm
Farge Grå
Antall rom 16 stk
Låstype Sylinderlås inkl. 2 stk nøkler