Mobilhotell med sylinderlås, 30 rom

Lagervare
Art. nr.
in-14247
kr 3 282,00 kr 4 102,50

F.o.m. februar 2024 så anbefalte regjeringen null mobilbruk hele skoledagen i barne- og ungdomsskoler, samt i skoletimene på videregående skoler. Fire av fem skoler har allerede hatt mobilrestriksjoner og det blir stadig flere.

Det er åpenbart viktig å begrense forstyrrelse i undervisning og læringsmiljø. Mobilhotell er i så måte en praktisk og sikker løsning når elevene skal legge bort mobilen på starten av skoledagen.

Vårt mobilhotell med 30 rom er produsert i helsveiset stål med miljø- og tidsriktig pulverlakk (antrasitt, RAL 7024). Eventuelt andre farger kan leveres mot pristillegg.

Skapet er forberedt for veggmontering og leveres med hel dør for enkel administrering for lærer, samt at hvert rom har plexiglass (Ø:40 mm) for innsyn. Døren innehar én sentrallås, type sylinderlås (inkl. 2 stk nøkler). Nummerering fra nr. 1-30 er markert på hvert plexiglass.

Innvendig har hvert rom en filtbelagt bunn for å forhindre støtskader på mobiltelefonen.

Et særs solid stålskap som sikrer praktisk og trygg lagring av mobiltelefoner gjennom en lang skoledag. Det er kanskje å dra det litt langt, men vi tør likevel påstå at dette er et produkt som bidrar til et bedre læringsmiljø!

Mer informasjon
Art. nr. in-14247
Normal leveringstid Lagervare
Bredde 400 mm
Dybde 195 mm
Høyde 700 mm
Antall rom 30 stk
Farge skrog RAL 7024, Antrasitt
Farge dør RAL 7024, Antrasitt
Låstype Elektronisk kodelås
Vekt 7 kg