IO Z-garderobeskap B:800mm

Lagervare
Art. nr.
in-14167
kr 4 661,00 kr 5 826,25

Et stilfullt, plassbesparende og helsveiset garderobeskap, også kalt metall- eller stålskap, spesielt utformet for oppbevaring av klær og personlige eiendeler.

IO Z-garderobeskap B:800mm leveres med 2 stk rom/dører i høyden, totalt 4 rom/dører, og innehar gråhvit farge (RAL 9002) på både skrog og dører.

Skapet produseres med rett tak og forsterkede ståldører samt at hasp for hengelås er standard låssystem.

Standard innredning består av klesstang med 2 stk kroker og 1 stk kleskrok på innside av skrog samt hylle med plass til mindre gjenstander. Navnskilt på dører samt gummidempere for effektiv støyreduksjon, og som tilvalg kan det i underkant av skap leveres beinramme eller sittebenker med lakkerte bøkebord.

IO Z-skap innehar romslig skapdybde, 180° dør hengsling, god hengehøyde i hvert rom samt perforerte luftespalter i dører for naturlig og gjennomgående ventilasjon.

Denne skaptypen åpner for mange bruksområder og god arealutnyttelse.

Den leveres i en diskret og miljøriktig pulverlakk med finstruktur, noe som gir en hard, slett og slitesterk overflate, og som igjen forenkler rengjøring og skaper et stilrent og solid inntrykk.

Et brukervennlig skap med tiltalende design og solid konstruksjon - et skap som passer inn i de fleste miljøer, være seg garderobe, verksted eller kontorlandskap.

Produksjon og produkter tilfredsstiller moderne miljøkrav.

Skapet er TÜV- og GS-sertifisert, har ikke behov for montering og er klar til bruk.

PS: Ønskes andre bredder, skrått tak, annen låstype eller andre fargevalg enn angitt i nettbutikken, vennligst kontakt oss på post@integro.no.

Mer informasjon
Art. nr. in-14167
Normal leveringstid Lagervare
Bredde 800 mm
Dybde 500 mm
Høyde 1800 mm
Antall rom 4 stk
Bredde skapmodul 800 mm (400 400 mm)
Låstype Hasp for hengelås
Farge skrog Gråhvit, RAL 9002
Farge dør RAL 9002, Gråhvit
BxDxH 800x500x1800 mm