PC- og oppbevaringsskap, 9 rom i høyden

4-5 uker levering
Art. nr.
in-11539x
Fra kr 9 360,00 kr 11 700,00

Et helsveiset og komplett PC- og oppbevaringsskap i stål, også kalt ladeskap, spesielt utviklet for oppbevaring av små verdisaker og eventuell lading av laptop, mobiltelefon, nettbrett eller annet elektronisk utstyr.

Skapet leveres med 9 stk personlige rom/dører i høyden og dørfarge fritt valgt ut i fra hele 24 standard RAL-farger (i miljøriktig pulverlakk), noe som gir mulighet for å tilpasse eventuelt øvrig møblement og interiør.

Hvert rom kan leveres med el-uttak inkl. sekvensiell strømstyring og god lufting for å unngå overoppheting/strømbrudd. Tilkobling til el-nett skjer enkelt via én felles tilslutningskabel i bakkant av skap. Videre innehar dørene kraftige dørstoppere samt gummidempere for å redusere støy og slitasje.

Skapet leveres med sylinderlås (inkl. 2 nøkler) eller hasp for hengelås som standard, men mot pristillegg er det også mulig å få levert skapet inkl. eksempelvis manuell eller elektronisk kodelås. Det kan dessuten, også mot et pristillegg, tilbys praktiske vogner bestående av solide hjul med lås, som skapet kan plasseres på – en effektiv måte å forflytte skap mellom ulike rom og lokaler.

PC- og oppbevaringsskap er en særdeles fordelaktig løsning for eksempelvis skoler eller arbeidsplasser med behov for personlig lagring og lading av laptop, mobiltelefon m.m.

Braketter for eventuelt veggoppheng medfølger inni skapet.

PS: Ønskes skrått tak, annen låstype eller andre fargevalg enn de 4 spesifikke fargene som er angitt i nettbutikken, vennligst kontakt oss på post@integro.no.

Mer informasjon
Art. nr. in-11539x
Normal leveringstid 4-5 uker levering
Farge skrog Lys grå, RAL 7035
BxDxH 400x550x1327 mm
Antall rom 9 stk
Låstype Sylinderlås inkl. 2 stk nøkler / Hasp for hengelås