FC brannsikkert arkivskap, 4 skuffer i høyden-60 P

På lager
Art. nr.
in-11609
kr 21 409,00 kr 26 761,25

Et helsveiset, komplett og brannsikkert arkivskap, også kalt hengemappe- eller dokumentskap, spesielt utviklet for trygg lagring av A4- og Folio-hengemapper samt ringpermer.

Det brannsikre arkivskapet fås med 2, 3 eller 4 stk skuffer i høyden og er et særdeles pålitelig og solid alternativ for den eller de som må betjene skapet hyppig og/eller daglig.

For optimal brannsikring er hver skuff en fullstendig isolert enhet som er montert på doble uttrekksskinner med kulelager og sikring mot å falle ut. Det norskutviklede skapet innehar en spesialmekanisme som gir mulighet for å åpne kun en skuff om gangen, noe som også fungerer som tippesikring. Skulle en eventuell brann oppstå og en skuff står åpen så vil den individuelle isoleringen av hver skuff sørge for at innhold i øvrige skuffer ikke vil bli skadet. 100% uttrekkbare skuffer med integrerte håndtak, høye sider, skjulte skinner og sentrallås (inkl. 2 nøkler) i øvre del gir en ergonomisk og funksjonell utførelse.

Arkivskapet leveres i en diskret og miljøriktig pulverlakk med finstruktur, noe som forenkler rengjøring og skaper et stilrent og solid inntrykk.

Et tradisjonelt og tidløst design, og et perfekt supplement til kontoret når det er behov for trygg oppbevaring av forretningskritiske dokumenter, kontrakter, brev, journaler, blanketter, tegninger m.m. – her får du trygghet, orden og oversikt!

Testet og sertifisert av SP (Svenska Provningsanstalten) etter normen NT fire 017, med godkjenning for 1- og 2-timers brannklasse (60 og 120 P).

Skapet har ikke behov for montering og er klar til bruk.

Mer informasjon
Art. nr. in-11609
Bredde 441 mm
Antall skuffer 4 stk
Brannklasse 60 P
BxDxH 441x499x1409 mm
Låstype Sylinderlås inkl. 2 stk nøkler
Farge Gråhvit, RAL 9002