Avfallsbeholder for kildesortering

1-2 uker levering
Art. nr.
in-13679x
Fra kr 829,00 kr 1 036,25

En tradisjonell og slitesterk søppeldunk, også kalt avfallsbeholder eller søppelcontainer, spesielt utviklet for å oppbevare ulike typer avfall.

Søppeldunken produseres i hardplast, type HD-polyeten, og innehar lokk med integrert håndtak for forsvarlig oppbevaring og enkel håndtering.

Det robuste og værbestandige produksjonsmaterialet er enkelt å renholde og gjør samtidig at dunken tåler både regn, snø, frost og sterk sol året gjennom – her er man derfor sikret lang leve- og brukstid!

Produktet er tilgjengelig i to ulike størrelser samt diverse farger, bl.a. for å tilfredsstille ulike behov samt forenkle eventuell kildesortering.

Som tilvalg kan følgende tilbys:

- Metallvogn med 4 stk svingbare hjul

- Koblingssett til vogner

- Hengsel for lokk

En praktisk løsning for effektiv avfallshåndtering i ethvert inne- og utemiljø hvor mennesker ferdes, være seg i industrilokale, verksted, klasserom, lagerrom, inngangsparti, kantine, bakgård, parkeringsplass m.m. – det finnes forsåvidt ingen begrensning på eventuelle bruksområder.

Avfallsbeholderen er lett å tømme og utviklet ihht. EU-normen, DIN-EN 840, som bidrar til å sørge for sikkerheten til både renholdere og brukere.

Mer informasjon
Art. nr. in-13679x
Normal leveringstid 1-2 uker levering