Veggskinnereol, H:1500 mm

Lagervare
Art. nr.
in-13239x
Fra kr 1 651,00 kr 2 063,75

En klassisk, fleksibel og solid veggskinnereol, også kalt lager- og arkivreol, spesielt utviklet for oppbevaring av ringpermer, arkivbokser, kontorrekvisita samt diverse smådeler og utstyr.

Reolen består av vertikale veggskinner samt justerbare hyller med 50 kg vektbelastning pr. hylle og høyderegulering pålydende 25 mm. Hyllene kan leveres i både stål og/eller laminat, og bæres av tilhørende over- eller underkonsoller.

Man kan velge blant et utvalg ulike bredder, dybder og høyder, og reolsystemet monteres enkelt med skruer i vegg for deretter å henge på konsoller/hyller. For enda enklere montering kan det også, mot pristillegg, leveres horisontal bæreskinne som kun monteres i overkant, og hvor hengeskinner samt tilhørende hyller/konsoller enkelt kan hektes på.

Reolen leveres alltid med 1 stk "start- eller grunnfag" (består da av 2 stk veggskinner/hengeskinner) som igjen gir mulighet for påheng, dvs. såkalt "følge- eller påbygningsfag" (består da av 1 stk veggskinne/hengeskinner), og på den måten kan man bygge reolen i nært sagt hvilken totalbredde man måtte ønske bestående av gitte standard mål.

Foruten eventuelle laminathyller, så produseres reolens øvrige komponenter i en diskret og miljøriktig pulverlakk med finstruktur, noe som forenkler rengjøring og skaper et stilrent og solid inntrykk.

Veggskinnereolen har forøvrig felles innredning med våre tidsskriftreoler samt L- og T-fot reoler. Det betyr at alle komponentene kan brukes om hverandre, byttes/flyttes fritt og monteres uten bruk av verktøy - både stål og tre kan altså kombineres på felles bæresystem.

Dette er et av markedets mest brukte reolsystemer og det har blitt levert til utallige lager-, kopi-, rekvisita-, arkiv-, kontor- og bibliotekrom opp igjennom flere tiår.

Med veggskinnereol er man sikret en gjennomprøvd, slitesterk, funksjonell og praktisk oppbevaringsløsning med lang leve- og brukstid – en nødvendighet på de fleste arbeidsplasser.

Mer informasjon
Art. nr. in-13239x
Normal leveringstid Lagervare
Antall hylleplasser 4 stk
Vektbelastning pr. hylle 50 kg