NoBolt universalreol, 400 kg, H:3000 mm

Lagervare
Art. nr.
in-13094x
Fra kr 5 678,00 kr 7 097,50

Et særdeles robust, fleksibelt og stilrent reolsystem uten noen form for skruer!

Universalreolen, også kalt Long-span reol, er spesielt utviklet for oppbevaring av diverse "uhåndterlig" gods og utstyr i tunge vektklasser og med lange/avlange mål.

Reolen innehar åpne gavler bestående av solide stolper med justerbare stagplater i øvre og nedre del av reol samt forsterkende hyllebjelker inkl. sikringssplinter. Hyllebjelkene benyttes som underlag for hyller eller sponplater og bidrar til at reolen kan ha en uvanlig bred åpning i hvert "fag" samt at det sikrer god stabilitet.

Tilhørende hyller er justerbare og leveres med hele 400 kg vektbelastning pr. hylle samt høyderegulering pålydende 25 mm, og det er fullt mulig å velge blant ulike hylledybder.

Montering utføres raskt og enkelt ved hjelp av medfølgende kunststoff hammer og hver hylle bæres av 4 stk hyllekroker som henges direkte i stolpene – enklere blir det overhodet ikke!

Reolen leveres alltid med 1 stk "start- eller grunnfag" (består da av 4 stk stolper) som igjen gir mulighet for påheng, dvs. såkalt "følge- eller påbygningsfag" (består da av 2 stk stolper), og på den måten kan man bygge reolen i ønsket totalbredde basert på gitte standard mål.

Universalreolen fungerer for øvrig like godt som en- og tosidig reol da den ikke har behov for X-stag i bakkant.

Alle reolens komponenter, være seg hyller, hyllebjelker, stolper og stagplater, leveres i galvanisert utførelse – det betyr i klartekst at reolen også egner seg godt i miljøer med mye fukt.

Reoltypen representerer det ypperste innen dagens reolteknikk, er designet og produsert i Tyskland, og oppfyller de strengeste krav til funksjonalitet, design og fleksibilitet. NoBolt Universalreol er derfor et særdeles slitesterkt og smart reolsystem med stor valgfrihet når det kommer til bredder, dybder og høyder – med andre ord: et system som bidrar til best mulig arealutnyttelse.

En ideell oppbevaringsløsning for krevende miljøer, eventuelt butikk, lager- eller arkivrom.

Med dette produktet er man sikret en særdeles trygg håndtering av tungt og volumkrevende gods.

Mer informasjon
Art. nr. in-13094x
Normal leveringstid Lagervare
Antall hylleplasser 5 stk
Vektbelastning pr. hylle 400 kg
Farge Alugrå
Overflate hylle Galvanisert