NoBolt dekkreol, 400 kg, H:2000 mm

Lagervare
Art. nr.
in-13198x
Fra kr 2 613,00 kr 3 266,25

Et særdeles robust, fleksibelt og stilrent reolsystem uten noen form for skruer!

Dekkreolen er spesielt utviklet for praktisk og sikker oppbevaring av diverse dekktyper, være seg sommer-, vinter- eller lastebildekk.

Reolen innehar åpne gavler bestående av solide stolper med justerbare stagplater i øvre og nedre del av reol samt forsterkende og stabiliserende bjelkepar inkl. sikringssplinter. Bjelkeparene er justerbare og leveres med hele 150 eller 400 kg vektbelastning pr. par samt høyderegulering pålydende 25 mm, og det er fullt mulig å velge blant ulike reoldybder.

Montering utføres raskt og enkelt ved hjelp av medfølgende kunststoff hammer og hvert bjelkepar bæres av 4 stk kroker som henges direkte i stolpene – enklere blir det overhodet ikke!

Reolen leveres alltid med 1 stk "start- eller grunnfag" (består da av 4 stk stolper) som igjen gir mulighet for påheng, dvs. såkalt "følge- eller påbygningsfag" (består da av 2 stk stolper), og på den måten kan man bygge reolen i ønsket totalbredde basert på gitte standard mål.

Dekkreolen fungerer for øvrig like godt som en- og tosidig reol da den ikke har behov for X-stag i bakkant – på den måten har man praktisk tilgang til dekk fra begge sider, dersom det er ønskelig.

Alle reolens komponenter, være seg bjelker, stolper og stagplater, leveres i galvanisert utførelse – det betyr i klartekst at reolen også egner seg godt i miljøer med mye fukt.

Reoltypen representerer det ypperste innen dagens reolteknikk, er designet og produsert i Tyskland, og oppfyller de strengeste krav til funksjonalitet, design og fleksibilitet. NoBolt dekkreol er derfor et særdeles slitesterkt og smart reolsystem med stor valgfrihet når det kommer til bredder og høyder – med andre ord: et system som bidrar til best mulig arealutnyttelse.

Uhensiktsmessig oppbevaring av dekk kan alltids utgjøre en sikkerhetsrisiko, men med dette produktet er man sikret en særdeles skånsom, praktisk og trygg håndtering av ulike typer dekk.

Lang leve- og brukstid, og en ideell oppbevaringsløsning for ethvert dekkhotell, eventuelt garasje eller verksted.

Mer informasjon
Art. nr. in-13198x
Normal leveringstid Lagervare
Farge Alugrå
Antall bæreplan 3 stk
Vektbelastning pr. bæreplan 400 kg