T-fot reol, laminat, H:1900 mm

Lagervare
Art. nr.
in-12952x
Fra kr 5 618,00 kr 7 022,50

En klassisk, fleksibel og solid lager- og arkivreol spesielt utviklet for oppbevaring av ringpermer, arkivbokser, kontorrekvisita samt diverse smådeler og utstyr.

Reolen består av robuste L- eller T-formede stolpeføtter inkl. justerskrue for ujevne underlag, forsterkende avstandstykker for maksimal stabilitet samt justerbare hyller med 50 kg vektbelastning pr. hylle og høyderegulering pålydende 25 mm.

Hyllene kan leveres i både stål og/eller laminat, og bæres av tilhørende over- eller underkonsoller.

Man kan velge blant et utvalg ulike bredder, dybder og høyder, og reolsystemet kommer uten noen form for skruer og er således meget enkelt å montere.

Med L-formede stolpeføtter får man en ensidig reol, dvs. med tilgang fra én side, og med T-formede stolpeføtter får man en tosidig reol, dvs. med tilgang fra begge sider.

Reolen leveres alltid med 1 stk "start- eller grunnfag" (består da av 2 stk stolpeføtter) som igjen gir mulighet for påheng, dvs. såkalt "følge- eller påbygningsfag" (består da av 1 stk stolpefot), og på den måten kan man bygge reolen i nært sagt hvilken totalbredde man måtte ønske bestående av gitte standard mål.

Foruten eventuelle laminathyller, så produseres reolens øvrige komponenter i en diskret og miljøriktig pulverlakk med finstruktur, noe som forenkler rengjøring og skaper et stilrent og solid inntrykk.

L- og T-fot reolen har forøvrig felles innredning med våre veggskinnereoler og tidsskriftreoler. Det betyr at alle komponentene kan brukes om hverandre, byttes/flyttes fritt og monteres uten bruk av verktøy - både stål og tre kan altså kombineres på felles bæresystem.

Dette er et av markedets mest brukte reolsystemer og det har blitt levert til utallige lager-, kopi-, rekvisita-, arkiv-, kontor- og bibliotekrom opp igjennom flere tiår.

Med L- og T-fot reol er man sikret en gjennomprøvd, slitesterk, funksjonell og praktisk oppbevaringsløsning med lang leve- og brukstid – en nødvendighet på de fleste arbeidsplasser.

Mer informasjon
Art. nr. in-12952x
Normal leveringstid Lagervare
Antall hylleplasser 10 stk
Vektbelastning pr. hylle 50 kg