NoBolt lagerreol, 250 kg, H:2000 mm

Lagervare
Art. nr.
in-12541x
Fra kr 2 028,00 kr 2 535,00

Et særdeles robust, fleksibelt og stilrent reolsystem uten noen form for skruer!

NoBolt lagerreol er spesielt utviklet for oppbevaring av diverse varer, gods og utstyr i ulike vektklasser, og representerer det ypperste innen dagens reolteknikk.

Reolen innehar åpne gavler bestående av solide stolper med justerbare stagplater i øvre og nedre del av reol samt forsterkende X-stag i bakkant, noe som sikrer god stabilitet og et nett uttrykk. Tilhørende hyller er justerbare og leveres med hele 150 eller 250 kg vektbelastning pr. hylle samt høyderegulering pålydende 25 mm, og det er fullt mulig å velge blant ulike hylledybder.

Montering utføres raskt og enkelt ved hjelp av medfølgende kunststoff hammer og hver hylle bæres av 4 stk hyllekroker som henges direkte i stolpene – enklere blir det overhodet ikke!

Reolen leveres alltid med 1 stk "start- eller grunnfag" (består da av 4 stk stolper) som igjen gir mulighet for påheng, dvs. såkalt "følge- eller påbygningsfag" (består da av 2 stk stolper), og på den måten kan man bygge reolen i ønsket totalbredde basert på gitte standard mål.

NoBolt kommer som en- eller tosidig reol, avhengig av om den skal leveres inntil vegg eller midt ute i et rom, samt at det er mulig å få hjørneløsning for optimal bruksutnyttelse.

Alle reolens komponenter, være seg hyller, X-stag, stolper og stagplater, leveres i galvanisert utførelse – det betyr i klartekst at reolen også egner seg godt i miljøer med mye fukt.

Produktet er både designet og produsert i Tyskland, og oppfyller de strengeste krav til funksjonalitet, design og fleksibilitet. NoBolt er derfor et særdeles slitesterkt og smart reolsystem med stor valgfrihet når det kommer til bredder, dybder og høyder – med andre ord: et system som bidrar til best mulig arealutnyttelse.

Ideell oppbevaringsløsning for hard industribruk, eventuelt ethvert lager- eller arkivrom.

Mer informasjon
Art. nr. in-12541x
Normal leveringstid Lagervare
Høyde 2000 mm
Antall hylleplasser 5 stk
Vektbelastning pr. hylle 250 kg
Farge Alugrå
Overflate hylle Galvanisert