EUR-kasse-600x400x270 mm

Lagervare
Art. nr.
in-13521
kr 291,00 kr 363,75

En bunnsolid, praktisk og hygienisk plastkasse, også kalt oppbevaringskasse, tilpasset tyngre innhold samt EUR-pallformat/standard.

Den lette, dog stabile, kassen er produsert i temperaturbestandig polypropylen som tåler syrer, maskinoljer og de fleste typer kjemikalier samt uvanlig høye/lave temperaturer.

EUR-kasse er UV-bestandig, stabelbar, har integrert håndtak for enkel håndtering samt slette innvendige flater for optimalt lagringsvolum.

Produktet leveres i et rikt utvalg ulike bredder, dybder og høyder, og er med sin glatte plastoverflate enkel å rengjøre.

Foruten at plastkassen er godkjent for bruk innen næringsmiddelindustrien så vil den også være velegnet for interntransport innen ethvert lager- eller industrilokale som daglig håndterer EUR-paller. Dens slette bunnflate sikkerstiller dessuten at kassen er perfekt for samle- og transportbånd.

Stor slitestyrke i selve skallkonstruksjonen sikrer lang leve- og brukstid, selv i miljøer som krever meget høy belastning og slagfasthet av produktet.

Mer informasjon
Art. nr. in-13521
Normal leveringstid Lagervare
Bredde 600 mm
Dybde 400 mm
Høyde 270 mm
Farge Grå
BxDxH 600x400x270 mm