Boxit2 lagerboks-Rød-188x300x80 mm

Lagervare
Art. nr.
in-13481
kr 97,00 kr 121,25

En praktisk og solid lagerboks, også kalt modul-, plast- eller oppbevaringsboks, spesielt utviklet for oppbevaring av ulike småsaker.

Boksen er produsert i temperaturbestandig polypropylen som tåler syrer, maskinoljer og de fleste typer kjemikalier samt uvanlig høye/lave temperaturer.

Lagerboks Boxit2 har gripekant og integrerte hjul i bakkant for enkel håndtering, etikettfelt for god merking og to ulike fargevalg for effektiv oversikt/sortering. Som tilvalg er det dessuten mulig å tilby rette eller skråstilte avdelere for praktisk innvendig inndeling samt topplokk (gjelder kun D: 400 og 500 mm) for funksjonell stabling og beskyttelse mot støvansamling.

Videre så er lagerkassen marginalt konet innvendig, slik at oppbevaring av kasser som ikke er i bruk, blir særdeles lite arealkrevende.

Lagerboks Boxit2 leveres i et utvalg ulike bredder, dybder og høyder, og er med sin glatte plastoverflate enkel å rengjøre.

Et velegnet produkt når det er behov for effektiv plukking av småsaker og rekvisita. Boksen plasseres i hyller eller skap på kontor, verksted, bod, arkiv m.m., og egner seg derfor særdeles godt for lagring av verktøy, utstyr og kontorrekvisita.

Selve skallkonstruksjonen bidrar til maksimal styrke og stivhet, og plastboksen er derfor av høy kvalitet og tåler røff bruk – et sikkert oppbevaringsvalg med lang leve- og brukstid!

Mer informasjon
Art. nr. in-13481
Normal leveringstid Lagervare
Bredde 188 mm
Dybde 300 mm
Høyde 80 mm
Farge Rød
BxDxH 188x300x80 mm