Boxit1 lagerboks-Transparent grå-230x400x150 mm

Lagervare
Art. nr.
in-13470
kr 183,00 kr 228,75

En praktisk og solid lagerboks, også kalt modul-, plast- eller oppbevaringsboks, spesielt utviklet for oppbevaring av ulike småsaker.

Boksen er produsert i temperaturbestandig polypropylen som tåler syrer, maskinoljer og de fleste typer kjemikalier samt uvanlig høye/lave temperaturer.

Boxit1 lagerboks har gripekant og integrerte hjul i bakkant (gjelder ikke de to minste typene) for enkel håndtering, etikettfelt (gjelder ikke den minste typen) for god merking og fire ulike fargevalg for effektiv oversikt/sortering. Som tilvalg er det dessuten mulig å tilby skråstilte avdelere (gjelder ikke de to minste typene) for praktisk innvendig inndeling samt topplokk med nedbukket fremkant (gjelder ikke alle typene) for funksjonell stabling og beskyttelse mot støvansamling. Åpningen i front er stor, slik at man enkelt får tilgang på innholdet og selve skallkonstruksjonen bidrar til maksimal styrke og stivhet. Videre så er lagerkassen marginalt konet innvendig, slik at oppbevaring av kasser som ikke er i bruk, blir særdeles lite arealkrevende.

Boxit1 lagerboks leveres i et rikt utvalg ulike bredder, dybder og høyder, og er med sin glatte plastoverflate enkel å rengjøre.

Et velegnet produkt når det er behov for effektiv plukking av småsaker og rekvisita.

Boksen plasseres i hyller eller skap på kontor, verksted, bod, arkiv m.m., og egner seg derfor særdeles godt for lagring av verktøy, utstyr og kontorrekvisita.

Plastboksen har høy kvalitet og tåler røff bruk – et sikkert oppbevaringsvalg med lang leve- og brukstid!

Mer informasjon
Art. nr. in-13470
Normal leveringstid Lagervare
Bredde 230 mm
Dybde 400 mm
Høyde 150 mm
Farge Transparent grå
BxDxH 230x400x150 mm